2018; nieuw race seizoen, nieuwe kansen voor Tom Braeken

Posted on

De jonge kart piloot Tom Braeken uit Rotem heeft een zeer succesvol debuutjaar achter de rug. Hij werd niet alleen rookie-kampioen in het Belgisch kampioenschap, maar was ook de beste rookie en vice – kampioen in de BNL en heeft hij de derde plek op het EK in Oostenrijk gehaald! Momenteel is hij zich volop aan het voorbereiden voor het komende wedstrijdseizoen.

Naast de trainingen in de kart met zijn vaste team, bestaande uit coach Rick Dreezen, teamchef Edgar Baadjou en monteur Tom Braeken senior, is sinds kort ook personal trainer Gaston Feyaerts naast de baan met Tom aan de slag gegaan. Gastons expertise is het trainen van topsporters. Tom is momenteel keihard aan het trainen om nog beter in topvorm te komen voor de start van het nieuwe seizoen. Dit is ook nodig, want met een uitgebreid en zwaarder programma dan vorig jaar zal zowel fysiek als mentaal een hele inspanning van Tom worden gevraagd. Eind februari staat al de eerste wedstrijd op het programma tijdens de Rotax Belgium Max Challenge in Genk.

Maar al het harde werk en trainen wordt ook dit jaar weer ondersteund door Tom zijn partners die Tom al vanaf het begin volgen. De afgelopen weken heeft Tom in samenwerking met zijn partners leuke acties op touw gezet. Nieuwsgierig geworden? Binnenkort lees je hier meer over op de website (www.tombraekenkarting.com) en de social media kanalen van Tom Braeken.

Het gehele team wenst iedereen het beste voor 2018 en tot snel op het circuit!

Tom Braeken wordt in zijn raceactiviteiten ondersteund door; Camba ramen en deuren, GKS Lemmens Power, FM-Images, Rick Dreezen coaching, Bakkerij ’t Haegske, OlieGraphics, Orshof, EMG Motorsport en Orshof Stables.